Malkara Hüsniye Hanım Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde Düzenlenen Geceyle, 4 Yıllık Eğitim-öğretimini Tamamlayan 155 Öğrenci Mezun Oldu.

Malkara Hüsniye hanım Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden bu yıl 155 öğrenci mezun oldu.

Malkara Hüsniye Hanım Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde  Düzenlenen Geceyle, 4 Yıllık Eğitim-öğretimini Tamamlayan 155 Öğrenci Mezun Oldu.
Yapılan mezuniyet törenine; Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Birol Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile başlayan mezuniyet töreni, Okul Müdürü Mahmut Uysal’ın açılış konuşması ile devam etti. Uysal konuşmasında şunları söyledi: Bugün burada dört yıldır bizimle birlikte olan sayısız güzellikleri ve onlarca sıkıntıyı birlikte yaşadığımız, birlikte sevinip birlikte üzüldüğümüz gençlerimizi yeni hayatlarına uğurlamak için toplanmış bulunuyoruz. Bu anı bizlerle paylaşan başta ilçe Kaymakamımız olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum.Bizler, dört yıl önce sizlerden aldığımız emaneti layıkıyla koruyup kollayarak sizlere iade ettiğimize inanıyoruz. Bizler gücümüz nispetinde üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Eksiklerimiz, ihmallerimiz olabilir. Dilerim bunlar onların geleceklerine olumsuz yönde tesir edecek derecede değildir. Sizlerden helallik diliyorum. Yavrularınızın mezuniyetini tebrik ediyorum. Gözünüz aydın olsun

Açılış konuşmasının ardından, 2011-2012 Eğitim öğretim yılı okul birincilerinin ödülleri verildi.

Okul birincisi Burhan Bakırcıoğlu, bir konuşma yaparak, Yaş kütüğü'ne plakasını çaktı. Daha sonra flama devir teslim töreni ile flamayı 11. Sınıf öğrencilerine teslim ettiler

Mezun olan öğrencilere plaket verilmesinin ardından, öğrencilerin kep atması ile tören sona erdi .
Kaynak: İHA