AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'nin Açıklaması

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 yılda 22. kez Denizli'ye geleceğini söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ile Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan ve parti yöneticileri, Denizli Belediyesi Geleneksel Türk Sporları Kompleksi'nde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıdan önce il kongresi ve toplu açılışların yapılacağı spor kompleksini gezen heyet, sahayı yerinde inceledi.

Zeybekci, toplantıda yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'ın cuma günü il kongresine katılmak üzere Denizli'ye geleceğini belirterek, ''Sayın Başbakanımız Denizli'ye 10 yılda 22. defa geliyor. Tabii bu kongre bizim için, Denizli'miz için son derece önemli kongrelerden bir tanesi. Sayın Başbakanımızın Denizli'ye olan ilgisini gösterecek olan bir kongre ve açılış töreni olacak. Bütün Denizlililere verilmiş olan hizmetlerden duydukları memnuniyetin bir göstergesi olacak. Bunun bir Denizli meselesi olarak görülmesini istiyoruz. Sonuna kadar destek istiyoruz, illa ki destek istiyoruz. Türkiye'de iddiamız, yaptığımız bu kongre ve açılışta bir numara olmak. Türkiye'de stadyumda kongre yapan şehir biziz, 2006 yılında. Bugün de inşallah bunu daha ileri boyuta taşıyarak, muhteşem bir şov haline dönüştürmeyi de inşallah teşkilatımızla, belediyemizin de üstü gayretleriyle beraber gerçekleştireceğiz'' dedi.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu

Kaynak: AA