50 Bin Euro Ödüllü Tavla Turnuvası İçin Ter Döktüler

Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Bursa Tavla Sevenler Spor Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen tavla turnuvasının galibi Kıbrıs'ta 50 bin Euro için ter dökecek.

Bursa'da iki gün sürecek seçmelerde yüzlerce kişi finale gitmek için ter döktü. Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) ile Bursa Tavla Sevenler Spor Kulübü tarafından Esenlik Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen Modern Tavla Turnuvası'nın ilk gününde tavla severler ter döktü. 2 gün sürecek oan turnuvanın galiba 5. Kıbrıs Uluslararası Açık Tavla Turnuvasına direkt katılmaya hak kazanacak. Kıbrıs'ta düzenlenecek turnuvanın galibine ise 50 bin Euro verilecek.

MESO Başkanı Fehmi Duban düzenlenen turnuvaya destek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Tüm Bursa'daki tavla severlere bir duyurumuz var. Bursa'daki tavla severleri tavla turnuvamıza bekliyoruz. Turnuvamız 2 gün sürecek. Birinci olan arkadaşımız Kıbrıs'taki uluslararası turnuvaya katılmaya hak kazanacak. Kıbrıs'a gidecek arkadaşımızın masraflarını odamız karşılayacak. Dereceye girenler ise çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek. Esnaf Odası tavla turnuvası niye yapar derseniz, bunun bizim sosyal sorumluluk projemiz olduğunu söyleyebiliriz. 147 farklı meslek grubundaki üyelerimizi bu gibi vesilelerle kaynaştırıyoruz" dedi .
Kaynak: İHA