AK Parti Milletvekilleri Belediye’nin Asfalt Çalışmalarını Yerinde Gördü

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, ile birlikte Atatürk ve Kazımpaşa Caddeleri’nde yapılan asfalt çaışmalarını yerinde görerek Başkan Bozkuş’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

AK Parti İl Başkanlığı’nın toplantısına katılmak üzere kente gelen vekiller, Kars’ın her anlamda önünün açıldığını belirttiler. Kazımpaşa Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarında yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Partililer bir süre vatandaşlarla sohbet ettiler.

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, hükümet, vekilller ve belediyenin Kars’a kalıcıl hizmetler yaptığını söyledi.

Arslan; “Biz Ankara’ya Kars’ı taşıdık. İşimiz Kars, Kars’a neler yapabiliriz. Bunun için milletvekili arkadaşım ile birlikte gece geç saatlere kadar yoğun çaba sarfediyoruz. İşte Biz müjdeyi verdik. 2 bin kişiye istihtam sağlanacak. Bunun detaylarını Sayın Bakanımız Kars’a geldiği’nde anlatacak. İşte Çağrı Merkezi bugün yarın tamamlanarak hizmete girecek. Burada yaklaşık 350 kişi çalışacak. İşte belediyemiz, içmesuyu tesislerini tamamlandı. Asfalta kaldığı yerden devam ediyor. Şuan gördüğüm kadarıylada kaliteli asfalt atılıyor” dedi.

ANKARA’DA KARS İLE YAŞIYORUZ
Kendilerinin başkaları gibi her sıçramadıklarını ifade eden milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç; “Biz her şey son halinbi alıncaya kadar sessiz kalıyoruz. Seçim sürecinde ne söz verdiysek hepsi bugün henüz 1 yıl olmasına rağmen etap etap hayata geçiyor. Biz Kars’ı düşünüyoruz. Kars’a bit şeyler yapmak için uğraşıyoruz. Bakanlıkları, Bölge Müdürlüklerini aşındırıyoruz. İlgi kurumların yatırımlarının biran evvel tamamlanması için mücadele veriyoruz. 2 bin kişinin Kars’ta iş bulması, aş bulması, Kars’ın işsizlik sorununu kökünden çözecektir. Ve bu insanlar sadece bir defaya mahsus çalışmyacaklar. Devamlı çalışacaklar” diye konuştu.

Daha sonra partililerle birlikte belediyenin asfalt çalışmasının devam ettiği Kazımpaşa Caddesi’ne gelen AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, burada vatandaşlar ile birlikte asfalt çalışmalarını takip ettiler. Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’tan çalışmlar hakkında bilgiler alan vekiller, başkana her konuda tam destek verdiler. Belediye’nin özellikle alt yapı hususunda çok önemli işler yaptığına dikkat çeken vekiller, Kars’ın bundan böyle göç veren il değil, göç alan bir konuma geleceğini ve gerek hükümetin, gerekse belediye yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte Kars’ın önemli bir konuma geleceğini kaydettiler .
Kaynak: İHA