Voleybol Turnuvasında Birincilik Kupasını Öğretmenler Aldı

Narman Kaymakamlığınca bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen voleybol turnuvası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Hastanesi takımları arasında oynanan maç ile sona erdi.

Voleybol Turnuvasında Birincilik Kupasını Öğretmenler Aldı
Narman Kaymakamlığınca düzenlenen bahar şenlikleri voleybol turnuvasına ilçede bulunan kurumlardan çıkan 10 takım katıldı.

Turnuva lig usulü ile Narman Kapalı Spor salonunda oynanan maçlarla 20 gün sürdü.

Narman Kapalı Spor salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Hastanesi takımları arasında oynanan final maçını Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Garnizon Komutanı Nedim Karakuş, ilçe Emniyet Amiri İskender Güray Keskin, Malmüdürü Arife Çamurcu, Sağlık Gurup başkanı Uzman Dr. Ceyda Özçelik daire amirleri ve taraftarlar izlediler. Final maçında ezeli rakip olan süper lig takımlarından Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen iki sayı hakemi izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Hastanesi oynadığı final maçının heyecanı oyuncularından birisinin tansiyonunun düşmesine sebep oldu tansiyonu düşen oyuncu hastane takımından olunca tüm sağlık personeli tansiyonu düşen oyuncunun tedavisi için seferber oldu.

Final maçını 3-1 kazanan İlçe Milli Eğitim birinci Hastane ikinci Narman spor ise üçüncü oldu. Maç sonrası Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy bütün takımlara katılım belgesi, 1. 2. ve 3. ye ise kupa ve belgelerini veridi. Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy turnuvanın düzenleyen tertip komitesine hakem ve sporcular ile salon görevlilerine teşekkür ederek bundan sonraki yıllarda farklı spor dallarında turnuva ve etkinliklerin düzenleneceğini belirtti.

Kaynak: İHA