Kahta Kaymakamı ve Belediye Başkanı Park İnşaatını Gezdi

Kahta Kaymakamı Metin Esen ve Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, yenilenmek üzere yıkılıp inşaatına başlanan Yüzüncü Yıl Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Esen ve Belediye Başkanı Turanlı, parkta yapılan çalışmaları yerinde görüp ilgililerden bilgi aldılar. Parkın son aşamaya geldiğini söyleyen Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, kısa sürede çalışmaların neticelendirileceğini ifade etti.

Modern ve kullanışlı bir alan yaptıklarını söyleyen Yusuf Turanlı, ''Kahta için çok önemli olan ve bilhassa emekliler ile yaşlı vatandaşlarımızın sıkça kullandığı bu alanı düzenlemeye çalışıyoruz. Alanın alt kısmına da bürolar yaptık. Buradaki amacımız turizmle ilgilenen firma temsilciliklerini bir arada getirmektir'' dedi.

Kahta Kaymakamı Metin Esen ise Kahta Belediyesi'ni yaptığı bu güzel çalışmadan dolayı kutladığını ifade ederek, ''Uygulanacak projeyle çok güzel şeyler amaçlanıyor. Üst kısımda vatandaşlarımızın zaman geçirebilecekleri güzel bir alan yapılacak. Biz de gerekirse Turizm Danışma Bürosunu buraya getirebiliriz. Tabi bunun için detayları incelememiz gerekiyor. Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'nın şahsında bu projeye emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyorum'' diye konuştu.

Kaynak: AA