Masum Türker:Erdoğan, politik hayatta sezaryen çocuğudur

İzmir Bornova İlçe Teşkilatının düzenlediği “Yaza Merhaba” programına katılan DSP Genel Başkanı Masum Türker, son dönemdeki sezaryen tartışmalarını hatırlatarak, “Erdoğan, politik hayatta sezaryen çocuğudur” dedi.

Masum Türker:Erdoğan, politik hayatta sezaryen çocuğudur
Türkiye’nin zor bir dönemeçten geçtiğini ifade eden Türker, ”Ya çağdaş en medeni ülke olma yolunda ilerleyecek ya da çağdışı bir dünyanın yörüngesine oturacak” dedi.

Konuşmasında Başbakan’ın son dönemdeki sezaryenle ilgili açıklamalarına da değinen Türker, “Hiçbir kadın doğum sonrası vücudunda iz kalsın istemez. Başbakan sezaryeni günahmış gibi gösteriyor. Halbuki sezaryen çocuğu sağlıksız doğma riskinden kurtarmak için yapılan bir müdahaledir. Erdoğan, politik hayatta sezaryen çocuğudur. Bu ülkenin başbakanı kadın hastalıklarıyla ilgilenip Gündemi saptırıyorsa kötü şeyler oluyor demektir” dedi.

“ALTERNATİFLERİN OYLARI ARTTACAĞI ZAMAN AK PARTİ’NİN DE OYLARI ARTIYOR”

Seçimlerde herkesin kendi partisine oy vermesi gerektiğini dile getiren Türker, ”Önümüzdeki yerel seçimlerde herkesin kendi partisine oy vermesi gerekir. Ancak bu şekilde AK Parti’nin oylarının yükselişi engellenebilir” dedi.

Konuşmasında zaman zaman Ana muhalefeti de eleştiren Türker, “CHP’nin geçmişte düştüğü hatalara biz düşmeyeceğiz. Atatürk’ü bir ideolojinin içine sığdırmayacağız” ifadelerini kullandı. Hiçbir partiyle iş birliği içine girmeyeceklerinin altını çizen Türker,”onların amacı bizi ortadan kaldırmak. Ama bunu başaramayacaklar. Partimizi söndürmeyeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA