Bağlar Belediyesi Yeni Şantiye Binası Temeli Atıldı

Diyarbakır’ın Bağlar Belediye Başkanlığı daha kaliteli koşullarda hizmet verebilmek amacıyla 30 dönümlük yeni bir şantiye binasının temelini attı.

Bağlar Belediyesi Yeni Şantiye Binası Temeli Atıldı
Bağlar Belediye Başkanlığı tarafından Bağcılar Mahallesi'nde temeli atılan şantiye binası törenine BDP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hafize İpek, Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ, sivil toplum örgütü temsilcileri, vatandaşlar ve belediye çalışanları katıldı.

Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran törende yaptığı konuşmada, seçim öncesinde halka verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Daha iyi hizmet üretebilmek amacıyla yeni bir şantiye binasına ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Baran, bundan sonra belediye işçilerinin çok daha iyi koşullarda çalışacaklarını ifade etti.

Baran, halka en iyi hizmeti götürebilmek için imkanlarını zorladıklarını belirterek, "Halkımıza hizmette üç yılımızı geride bıraktık. Bu süre içerisinde halka verdiğimiz sözleri yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. 2012 yılı çalışmalarımızın olgunlaştığı, büyük projelerimizi hayata geçirdiğimiz bir yıl olacak. Önümüzdeki süreçte gerek açılış törenleriyle gerekse temel atma törenleriyle sık sık bir araya geleceğiz" dedi.

Bağlar Belediyesi'nin toplam 30 dönüm alanı kapsayan yeni şantiye binasının yıl sonunda hizmete gireceği belirtildi. Şantiye binasında çeşitli müdürlükler, sera alanları, kapalı oto park, araç bakım ve onarım atölyeleri, depo gibi bölümlerin yer alacağı açıklandı .
Kaynak: İHA