Suluca Köyünde Voleybola İlgi Artıyor

Lapseki'ye bağlı Suluca köyünde voleybola olan ilgi artıyor.

Lapseki Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cihat Gündüz, Suluca köyünü ziyaret ederek voleybol oynayan gençlere top hediye etti. Köy muhtarlığı tarafından yaptırılan voleybol sahasında incelemelerde bulunan Gündüz, voleybol oynayan vatandaşlarla görüştü.

Spora hizmet adına her alanda çalışmalara devam ettiklerini belirten Gündüz, özellikle köylerde spora olan yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Suluca köyünde genç yaşlı demeden tüm vatandaşların voleybol oynamalarını gördüğünde çok şaşırdığını anlatan Gündüz spor yapan herkese desteklerin süreceğini kaydetti.

Köy Muhtarı Faruk Ahmet Ergin ise köyde bulunan boş alana yaptıkları voleybol sahası ile özellikle gençleri spora teşvik etmek istediklerini belirtti.

Sahanın yapılmasının ardından 7'den 70'e tüm halkın voleybol oynamaya başladığını dile getiren Ergin, şunları kaydetti:

''Her geçen gün spora merak artıyor. Bu da bizim için sevindirici bir durum. Yapılan maçlar sonunda yenilen takım yenen arkadaşlarına çay ısmarlıyor. Hatta karpuz alarak kesip birlikte yiyorlar. Her yıl Lapseki'de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'na önümüzdeki yıl takım çıkarmayı düşünüyoruz.' '
Kaynak: AA