İngiltere'den Yola Çıkan Bisikletçi Fethiye'de Konvoyla Karşılanacak

Kanserli hastalara destek olmak amacıyla bisikleti ile İngiltere'den yola çıkan 62 yaşındaki sporcu Tom Kelly, 4 bin kilometrelik yolculuğunu Muğla'nın Fethiye ilçesinde sonlandıracak.

İngiliz sporcu Kelly, ilçede düzenlenecek 200 kişilik bisiklet konvoyu ile karşılanacak.Kanserli hastalara umut olmak üzere, İngiltere’den yola çıkan Tom Kelly, zorlu yolculuğunu Fethiye’de tamamlayacak. 13 Mayıs'ta Türkiye’ye giriş yapan İngiliz sporcu, Çanakkale Boğazı, Gelibolu Yarımadası rotasını izleyerek, İzmir, Kuşadası ve Milas üzerinden Fethiye'ye ulaşacak. 10 Nisan tarihinde yola çıkan Kelly için Fethiye Tanıtım Vakfı (FETAV) tarafından Fethiye'de karşılama töreni düzenlenecek. FETAV yetkilileri Kelly için Fethiye girişinde yaklaşık 200 bisikletçi ile karşılama yapılacağını açıkladı.

Yeni Çalış yolundan başlayacak olan karşılamanın kordon boyunca devam ederek Şehit Fethibey Anıtı önünde son bulacağını kaydeden yetkililer, İngiliz sporcu için bazı protokol üyelerinin bisikletleri ile karşılama programına katılacağını duyurdu.