Kuruma 2011 Yılında En Fazla Prim Ödeyen 10 İşverene Plaket Verildi

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle 2011 yılında kuruma en fazla prim ödeyen 10 işverene plaket verildi.

SGK İl Müdürü Niyazi Gökçe, bir Yemek Salonu'nda düzenlenen törende, amaçlarının kurumu paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşları hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak olduğunu kaydetti.

Toplumu sosyal güvenlik alanında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştireceklerini ifade eden Gökçe, ''Kurumumuz, devletimizin ve milletimizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması için her geçen gün tüm gücüyle çalıştığını bilmenizi istiyoruz. Ssoyal güvenlik reformu kapsamında kurumumuzun tüm merkez ve taşra teşkilatı yapılandırılmış, sosyal güvenlik kurumları birleşme sürecini tamamlamıştır'' dedi.

Konuşmaların ardından 2011 yılında kuruma en fazla prim veren Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş, Vitra Karo A.Ş, Türk Demirdöküm A.Ş, Demisaş A.Ş, Porland Porselen A.Ş, İç İçtaş İnşaat A.Ş, Cengiz İnşaat A.Ş, Ercan Seramik Anonim Şirketi, Seranit Granit Seramik A.Ş. ve Tekersan Jant A.Ş. ile ''Sigortalı Çalışmanın Önemi'' konulu düzenlenen resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ödül törenine Vali Halil İbrahim Akpınar, Garnizon Komutan Vekili Kıdemli Albay Ertan Yıldız, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İl Emniyet Müdürü Emir Gökpınar, daire müdürleri, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Şensoy, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Gölcan ile işverenler de katıldı.

Kaynak: AA