Anneler Günü Dolayısıyla Etkinlik Düzenlendi

AK Parti Giresun Kadın Kolları Başkanlığı, Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Giresun Kadın Kolları Başkanı Hatice Kocaoğlu, annelerin evladının yaşına bakmaksızın aynı sevgi, şefkat ve fedakarlık duygularını yaşam boyu hissedip hissettirdiğini söyledi.

Annelerin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir toplumun temelini oluşturduğunu ifade ederek, ''Edindikleri bilgi, birikim ve tecrübelerini koruma, kollama hissiyle çocuklarına aktaran annelerimiz için en büyük hediye hatırlanmak, değer verilmek, sevgi ve saygı görmektir. Annelerimiz bizleri hiçbir karşılık beklemeden ilahi bir sevgiyle sevmektedir. Günümüzde yarının annesi olacak kız çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi ve nüfusun yarısını oluşturan kadınların toplumda hak ettiği yere sahip olmaları çok önemlidir'' dedi.

Konuşmanın ardından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen ''Benim Annem'' kompozisyon yarışmasında annesi Emine Çınar'a yazdığı kompozisyonla birinci olan Ayşenur Çınar'a hediyesi verildi.

Etkinlik, üzerinde AK Parti amblemi bulunan pastanın kesilmesi ve eğlencenin ardından sona erdi.

Programa, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin eşi Hatice Canikli, birim başkanları, yönetim kurulu ve parti üyeleri ile diğer davetli kadınlar katıldı.

Kaynak: AA