Şeker Fabrikası Önündeki Trafik Sorunu Köprülü Kavşak İle Çözülecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek köprülü kavşak inşaatı çalışmaları nedeniyle, Sincan yolu şeker fabrikası önünün, aşamalı olarak bugün saat 23.00’dan itibaren trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, çalışma süresince trafik akışının sağlanacağı güzergâhlarla ilgili bilgi verildi.

Açıklamada, alternatif güzergahlarla ilgili şu bilgiler yer aldı: "Etiler Caddesi’nin Ayaş yoluna giriş-çıkış bölümünün kapatılmasıyla, Batıkent istikametinden ve Sincan istikametinden gelip, Etimesgut istikametine gidecek sürücülerin her iki istikametten Ayaş yolundan çevre yoluna çıkmaları ve İstasyon Caddesi’ni takip etmeleri gerekiyor. Ayaş yolunun şeker kavşağına denk gelen bölümünün taşıt trafiğine kapatılmasıyla birlikte ise; Batıkent ve İstanbul yolundan gelip, Etimesgut, Sincan ve Ayaş istikametlerinde gidecek sürücülerin, Ayaş yolunun yanında yapılacak olan servis yolu üzerinden, 1419. Cadde ile Şehit Mehmet Çavuş Caddesi’ni takiben Ayaş yoluna çıkmaları gerekiyor. Ayaş istikametinden gelip, Etimesgut istikametinde gidecek sürücüler, Ayaş yolundan çevre yoluna dönebilir. Ayaş istikametinden gelip Ulus, Kızılay istikametinde gidecek sürücüler, Ayaş yolundan 1414. Caddeye dönerek, 1419. Caddeyi takiben servis yoluna ve bu yoldan tekrar Ayaş yoluna çıkabilirler." denildi.