Başkan Alıcık, Öğrencilere Alzheimer’ı Anlattı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

Başkan Alıcık, Öğrencilere Alzheimer’ı Anlattı
Ziyareti sırasında Okul Müdürü Erol Yatağan’dan okul ile ilgili sıkıntılarının olup olmadığını öğrendi. Okulun Öğretmenler odasında okul öğretmenleri ile görüştükten sonra 10/B sınıfının dersine katılarak öğretmenlik yaptığı günleri hatırlayan Başkan Alıcık,10/B sınıfı öğrencilerine kısa bir süre ders anlattı. Başkan Alıcık’ın, 2009 seçimlerden önce Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde öğretmenlik yaptığını öğrencilere hatırlatan Okul Müdürü Erol Yatağan; “Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’ın sayesinde çok güzel bir okula sahip olduk. Hepimizin içine sinen, her türlü olanağa sahip bir okul kazandırdı bizlere. Sizin huzurunuzda, sizin adınıza Başkanımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

2009 seçimlerinden önce Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde müdür yardımcılığı yaptığını ve derslere girdiğini hatırlatan Başkan Alıcık, “Nazilli’deki bütün okullar benim için özel. Ancak bu okulda görev yaptığımdan ve mesai arkadaşlarımdan dolayı daha farklı bir yeri var” dedi.

Alıcık, 10/B sınıfında öğretmenliği döneminde verdiği dersin işlendiğini öğrenince, öğrencilere dersi kendisi anlattı. Sınıfın ders konusu ‘Alzheimer’ hastalığı hakkında öğrencileri bilgilendiren Alıcık, Nazilli’de Alzheimer Bakım Merkezi kurulduğunu söyleyerek, öğrencilerin bu merkezi ziyaret etmelerini istedi. Alıcık, özellikle kız öğrencilerin okuyup iş sahibi olmasını çok istediğini, Sağlık Meslek Lisesinde okuyor olmalarının kıymetini bilmelerini ve kendilerine gereken desteği her zaman vereceğini söyledi.

Kaynak: İHA