Sibirya Kurdu Kırması Cinsi Köpek, Görenleri Şaşırtıyor

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde gözleri Van Kedisi gibi farklı renklere sahip olan Sibirya Kurdu kırması cinsi köpek, görenleri şaşırtıyor.

İlçedeki bir akaryakıt istasyonun sahibi olan Serkan Selen'in beslediği köpeğin gözlerinin, Van kedileri gibi farklı renklerde olması görenleri hayrete düşürüyor. Bir gözü buz mavisi ve diğer gözü kahverengi renkte olan ''Lady'' isimli köpek vatandaşların ilgi odağı oldu.

Köpeğin sahibi Serkan Selen, köpeği yaklaşık 4 ay önce yavruyken sokakta bulduklarını ve babası Hami Selen ile beslemeye başladıklarını belirterek, ''Lady'i yavruyken sokakta bulduk ve akaryakıt istasyonumuzun yan kısmında bulunan alanda beslemeye başladık. İlk baktığımda gözünün birinin kör olduğunu düşünmüştüm, ancak dikkatli baktığımda göz renklerinin farklı olduğunu anladım. İlk gördüğümde ben de çok şaşırdım'' diye konuştu.

Lady'nin çok sevimli ve akıllı bir köpek olduğunu ifade eden Selen, ''Her gün ona yiyecek veriyoruz ve bakımını yapıyoruz. Lady'in farklı renklerdeki gözleri, görenlerin de dikkatini çekiyor'' dedi.

Kaynak: AA