Kemal Alemdaroğlu Eşi Başörtülü Olan Hakimleri Bir Bir Fişlemiş

Milat Gazetesi Ankara temsilcisi Aslan Değirmenci'nin ele geçirdiği fişleme raporu, hakimlerin faaliyetlerinin ayrıntılı şekilde takip edildiğini ortaya koyuyor. Kemal Alemdaroğlu'nun MGK Genel Sekreterliği'ne gönderdiği raporda, hakimler bir bir fişlenmiş.

Kemal Alemdaroğlu Eşi Başörtülü Olan Hakimleri Bir Bir Fişlemiş
Gazeteci-yazar Aslan Değimenci Beyaz Tv ekranlarında İstanbul Üniversitesi eski Rektörü hakkında şok bir iddia ortaya attı. Kemal Alemdaoğlu'nun hakimleri fişlediğini öne süren Değirmenci, elinde belgelerin olduğunu söyledi.

FİŞLEME RAPORUNU MGK'YA YOLLAMIŞ
Kemal Alemdaroğlu kendi haddi olmamasına rağmen MGK Genel Sekreterliği'ne mektup gönderdiğini kaydeden Değirmenci 'Yazışmalarında bırakın üniversiteleri fişlemeyi, İstanbul Üniversitesi Rektörü olarak aynen şu ifadeyi kullanıyor: 'Temsil ettiğim kurumun bir çok davalarının görülmekte olduğu İstanbul İdare Mahkemeleri ve Vergi mahkemeleri hakkında edindiğim bilgileri sizlere sunmak istiyorum.' diyor ve isim isim Türkiye Cumhuriyeti'nin hakimlerini irticacı, bölücü ve laiklik karşıtı diye fişliyor. Hakimler için baş örtülü diyor. Laklik karşıtı diyor, Atatürk düşmanı diyor. ' dedi.


Alemdaroğlu'nun 9 hakimi fişlediğini söyleyen Aslan Değirmenci 'Bu konuları ayrıca Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı'na da bildirmiş. ' diye konuşurken iddiasını şu sözlerle dile getirdi:

HAKİMLERİ FİŞLEMİŞ
Kemal Alemdaroğlu'nun laiklik karşıtı ve Atatürkçü düşmanı diye fişlediği hakimlerin isimlerini canlı yayında söyleyen Değirmenci, Alemdaroğlu'nun fişleme belgelerinde hakimleri 'Cumhuriyet aleyhine faaliyet ettikleri izlenmektedir. Bu kişilerin Ertuğrul Arslanoğlu, Musa Albayrak, , Mustafa Ceren, İhsan Uluca, Necati Alkan, Ertan Demirci oldukları tarafımdan tespit edilmiştir. ' diyor.

ATATÜRK KARŞITI, İRTİCACI, LAİKLİK KARŞITI
Ve devamında da diyor ki 'Yargı camiasında irticai faaliyetlerle bağlantısı olduğunu tespit ettiğimiz hakimlerin dışında, bunların denetiminden sorumlu Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu'nda çalışan bazı adalet müfettişlerinin de cemaat ve tarikatlarla bağlantılı olduğu ve irticai faaliyetleri bulunan hakimleri koruduğu tarafımızca tespit edilmiştir. Bu kişilerin toplu halde cemaat ve tarikatlara gittiği gibi eşleri başörtülü, Cumhuriyet karşıtı faaliyetlerde bulunurlar. Atatürk karşıtıdırlar. ifadelerini kullanmış.


BEYAZ GAZETE