Sanko Makine Yeni Mst Serisi Yarın Paris’te Görücüye Çıkıyor

Sanko Holding’in iş makinaları sektöründeki şirketi Sanko Makina tarafından Gaziantep’teki fabrikasında üretilen ve çevreci özellikleri ile dikkati çeken yeni MST serisi konsept bekoloderi (kazıcı yükleyici), yarın Paris Intermat Fuarı’nda dünya bekoloder arenasında görücüye çıkacak.

SANKO Holding Yönetim Kurulu üyesi ve İş Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Yeni MST bekoloderin, sınıfının en iyisi olarak en yüksek performans, en verimli ve en ekonomik bekoloder olduğunu söyledi.

Konukoğlu, kazıcı yükleyici uzmanı Sanko'nun, yeni MST serisi makinasını bütün dünyadaki müşterilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak özenle geliştirdiğini belirtti.

Konukoğlu, yeni konsept makinanın en üst sınıf performans, güvenilirlik, teknoloji ve konfor unsurlarını içerdiğini kaydetti.

MST serisi makinaların tasarımında çalışma verimliliği açısından yüksek enjeksiyon basınçlı, common rail sistemli, elektronik kontrollü Perkins1204 serisi motor kullanıldığını belirten Konukoğlu, şöyle devam etti:“Emisyon kontrolü için bu motorda NOx salınımını en aza indirgeyen sistem ve dizel partikül filtresi kullanılmıştır. Perkins’in daha önceki jenerasyonlarında kullandığı 1104C ve 1104D serisi motorlarına göre 1204E serisinde net beygir gücü değişmezken tork değeri yüzde 10 değerinde artırılmış, bu sayede performansı artırırken yakıt tüketimini azaltmıştır. Bu modellerdeki en büyük kazanım, bugüne kadar TIER-IV Interim fazındaki motorların yol dışı uygulamalarında kullanılan en iyi emisyon değerlerine sahip çevre dostu motorlar olmasıdır.”