''Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme''

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Koordinatörlüğünde Gaziantep Bölge Müdürlüğü'ne bağlı yurt müdürlüklerinde kalan öğrencilere yönelik, 'Liderlik Okulu' programı kapsamında, ''Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme''konulu eğitim seminerleri devam ediyor.

YUR-TKUR Gaziantep Bölge Müdürü Alaattin Akyüz yaptığı açıklamada, yüksek öğrenim gençliğine barınma, beslenme, kredi, burs hizmetleri yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle serbest zamanlarını daha iyi değerlendirme, kişisel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamayı misyon edinmiş olan bir kurum olarak, tüm imkanlarıyla öğrencilere en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Seminerlerin, öğrenciler için son derece yararlı olduğuna işaret eden Akyüz, şu bilgileri verdi:

''Strateji iletişim uzmanı psikolog Ertan Şimşek'in etkin ve verimli anlatımıyla gerçekleşen seminerler sonrasında öğrenciler bu tür seminerlerin çok yararlı olduğunu belirtiyorlar. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği bu tür seminerlerin devam etmesini istiyorlar. Seminerlerin bitiminde ikram ve söyleşilerle gençler arasında diyaloglar devam ediyor.' '