Balyoz belgeleri yüzünden canlı yayında gerilim tavan yaptı

Televizyon programlarında hararetli tartışmalar içerisine giren Taraf yazarı Mehmet Baransu, Habertürk ekranlarında yine hararetli bir tartışma içerisindeydi. Avukat Celal Ülgen canlı yayında Taraf yazarı Baransu'yu uyduruk delil üretmekle itham edince, Baransu adeta çılgına döndü.

Balyoz belgeleri yüzünden canlı yayında gerilim tavan yaptı
Celal Ülgen'in iddiaları canlı yayında sert bir polemiğin fitilini ateşleyince, Baransu ve Celal Ülgen arasında gecenin en hararetli tartışması da yaşanmış oldu. Ergenekon ve Balyoz davalarının masaya yatırıldığı programda, moderatör Ece Üner zaman zaman Celal Ülgen ve Mehmet Baransu'yu sakinleştirmekte zorlandı.

Gergin anların yaşandığı programa Balyoz davasında ortaya konulan ve delil niteliği taşıyan belgelerin gerçekliği konusunda yaşanan tartışma damgasını vurdu.

YALANCILIKLA SUÇLADILAR

Mehmet Baransu ve Celal Ülgen birbirlerini 'Yalancılık 'la itham ederken Celal Ülgen, Balyoz davasının başlamasında önemli rol oynayan belgelerin üretildiği iddia etti. Mehmet Baransu'nun bu belgelerin üretildiğinden haberi olduğunu savunan Avukat Celal Ülgen, ortaya çıkan ses kayıtlarını işaret etti.

ECE ÜNER ZOR ANLAR YAŞADI
Davadaki delil olarak sayılan belgelerin gerçek olduğunu şiddetle savunan Mehmet Baransu, o iddialara sert tepki verince olanlar oldu. Gerilimin tavan yaptığı programda moderatör Ece Üner tarafları sakinleştirmekte zor anlar yaşadı.

BEYAZ GAZETE