Alev Alev Yanan Otomobil 50 Metre Hortum Uzatılarak Söndürüldü

Fatih’te park halindeki bir otomobil alev alev yandı.

Alev Alev Yanan Otomobil 50 Metre Hortum Uzatılarak Söndürüldü
Dar sokaklar nedeniyle itfaiye ekipleri uzun süre olay yerine ulaşamadı. İtfaiye ekipleri çareyi, paralel sokaktan hortum uzatmakta buldu. Yaklaşık 50 metre uzunluğundaki hortumla yangın söndürüldü.

Draman Çeşme Sokak 'ta saat 03.00 sıralarında park halinde olan 34 BK 4094 plakalı otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda otomobil sardı. O sırada uyumakta olan sokak sakinleri, alevleri fark edince itfaiye ekiplerine haber verdi. Yanan otomobilin yanındaki binada ikamet edenler ise sirayet tehlikesine karşı evlerini boşalttı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi ancak itfaiye aracı yanan otomobilin bulunduğu sokağa ulaşmakta zorlandı. Dar sokaklar nedeniyle yangına müdahale etmekte zorlanan itfaiye ekipleri, aracı paralel sokağa park etti. Buradan yanan otomobilin bulunduğu sokağa hortum uzatan itfaiye ekipleri ancak bu şekilde alevlere müdahale edebildi.

Yangının ardından otomobil kullanılamaz hale geldi. Polis de otomobil üzerinde ve olay yerinde incelemelerde bulunarak yangının sebebini araştırdı.