Kazada Yaşamını Yitiren Polis Memurunun Cenazesi Toprağa Verildi

Ordu'da polis aracının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Tuncay Yılmaz'ın cenazesi, Tokat'ın Niksar ilçesinde toprağa verildi.

Yılmaz'ın cenazesi, Ordu Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından memleketi Niksar'a getirildi.

İlçe merkezindeki Keşfi Camisi'nde kılınan namazının ardından cenaze, ilçeye bağlı Umurlu köyünde toprağa verildi.

Tokat Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Salih Özen, acılı baba Mehmet Yılmaz'a, oğlunun fotoğrafını ve tabuta örtülen Türk bayrağını teslim etti.

Cenaze törenine katılan Ordu İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı da Tuncay Yılmaz'ın eşi Satiye Yılmaz'a baş sağlığı dileyerek, ''O şehit mertebesine terfi etti. Hiç şüphe yok. Hepimizden en üst rütbeye çıktı. Şehitlik makamına çıktı. Dualarımız hep sizlerle birlikte, onunla birlikte. Her zaman emrinizdeyiz'' dedi.

Cenaze törenine Yılmaz'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Niksar Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Özkul, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu, AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, MHP Niksar İlçe Başkanı Davut Berdibek, Ordu ve Tokat'tan gelen emniyet mensupları ile askeri yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

Bir ihbarı değerlendirmek üzere yola çıkan polis memuru Tuncay Yılmaz'ın kullandığı 52 A 4652 plakalı Ordu Emniyet Müdürlüğü'ne ait polis otosu, Güzelyalı Mahallesi'nde kontrolden çıkarak devrilmiş, kazada Yılmaz hayatını kaybetmiş, yanındaki polis memuru Hüseyin Utar yaralanmıştı .