İş Adamlarına Üç Büyük Projeyi Anlattı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Organize Sanayi ve Altınova bölgesinde bir araya geldiği iş adamlarına, Antalya’ya prestij kazandıracak olan üç büyük projesini anlattı.

İş Adamlarına Üç Büyük Projeyi Anlattı
Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Meclis Üyesi Adlıhan Dere ile birlikte Organize Sanayi 'de, mermer işleme makineleri üretimi yapan Özteknik Makineyi 'yi ziyaret etti. Fabrikayı gezen Başkan Tütüncü 'ye üretimle ilgili bilgi verildi. Başkan Tütüncü, daha sonra Altınova Sinan Mahallesi 'nde faaliyet gösteren Güneşler Gıda AŞ 'de bölgedeki iş adamlarıyla bir araya geldi.

Başkan Tütüncü, büyük marketlere ve yurt dışına yaş sebze ve meyve satışı yapan şirketin, paketleme, işleme ve depolama tesisini gezdi.Antalya İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı 'nın yer aldığı ziyarette Başkan Tütüncü,modern tesislerin kendisini gururlandırdığını söyleyerek, Antalya 'nın turizm markası ile birlikte küçük sanayi ve tarımda modern tesisleri ile Türkiye ekonomisine katma değer kazandırdığını belirtti.

Başkan Tütüncü, ziyaretlerinde Haziran 'da hizmete girecek olan 3 bin kişilik açık hava tiyatrosu ile önümüzdeki günleri inşası başlayacak olan 2 bin kişilik çok amaçlı kongre ve sergi merkezi ile Antalya 'nın olimpik yüzme havuzu ihtiyacını karşılayacak olan Kepez Varsak Park projelerini anlattı.
Kaynak: İHA