Şifa Hastanesi, Araştırma Hastanesi Oluyor

Erzurum Özel Şifa Hastanesi Başhekimi Sebahattin Dalga, araştırma hastanesi olmak için çalışma başlattıklarını söyledi.

Şifa Hastanesi, Araştırma Hastanesi Oluyor
14 Mart Tıp Bayramı, Özel Şifa Hastanesi'nde de kutlandı. Sabah mesainde başhemşire ile gece çalışan bir grup süper vizör hemşire, Başhekim Sebahattin Dalga'yı ziyaret edip çiçek taktim etti. Sağlıkçılarla makamında bir süre sohbet eden Başhekim Dalga, “Bu özel günlerde kendimizi iyi analiz etmeliyiz. Kurum adına artı ve eksilerimizi görürsek bir anlam ifade edecektir.” dedi.

Öğlenden sonra da doktorlar ile bir araya gelerek bayramlarını kutlayan Dalga, mesai arkadaşlarına bir de müjde verdi. Erzurum Şifa Hastanesi 'nin araştırma hastanesi olması için çalışma başlattıklarını açıklayan Dalga, “Hastane olarak gelecekte iyi günler bizleri bekliyor.” diye konuştu.

Tıp Bayramı anısına Başhekim Dalga tarafından Şifa Hastanesi doktorlarından Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr Durkaya Ören 'e, “En kıdemli doktor” plaketi verilirken, Dr. Mehmet Aydemir 'e de “Şifa 'da çalışan en kıdemli doktor” plaketi verildi. Plaket sonrası söz alan Prof. Dr. Durkaya Ören, “Şifa 'da çalıştığım için kendimi şanslı görüyorum. Herkese de burada çalışmayı Allah nasip etsin.” dedi.