Nusaybin'de 1. Eğitim Bölgesi Zümre Başkanları Toplantısı Yapıldı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 1.Eğitim Bölgesi 2. Dönem Zümre başkanları toplantısı yapıldı.

Nusaybin'de 1. Eğitim Bölgesi Zümre Başkanları Toplantısı Yapıldı
Nusaybin Süleyman Bölünmez Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantı, 1. Eğitim Bölgesi Zümre Başkanları Başkanı ve Kaymakam Bülent Pekdemir İlköğretim Okulu Müdürü Necati Demir başkanlığında yapıldı. 2011 - 2012 yılı birinci dönemin değerlendirmesini yapan Demir, çocuklarımızın geleceği için alınan kararların uygulanması için tüm zümre başkanlarının titizlikle davranmasını istedi.

İlçede daha önce görev yapan öğretmenlerin yeni atanan öğretmenlere yardımcı olmasını isteyen Demir, eğitim -öğretimin esas çıkış noktasının ve başarının temel anahtarının sevgi olduğu söyledi. Demir konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Yeni yöntem ve teknikler, teknolojinin eğitim - öğretimde Fatih projesiyle artık daha çok kullanılacak olması, eğitimin nitelikli olmasında son derece etkili olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ancak bunların hiçbiri öğretmenin yerini tutamayacaktır. Eğitimi uzun bir süredir Öğretmenle anıldığı gerçeğini unutmamak gerekir. Milli Eğitim Müdürlüğü teşvikiyle yapılan bilgi ve münazara yarışmaları yerine bu dönem ses ve şiir dinletisi yarışmalarının yapılmasına karar verilmiştir. Bu yarışmalar için seçilecekolan tertip komitesi ve jüri üyelerinin etkinliklerinin ilköğretim okulları için 23 Nisan Haftası içinde sunulması, orta dereceli okullar için de 19 Mayıs Haftası içinde yapılması uygun görülmüştür. ' Demir konuşmasında, ikinci dönemin tüm öğretmen ve öğrenciler için hayırlı geçmesini diledi.
Kaynak: İHA