İpek: Türkiye'nin Hızlı Yükselişini Merak Eden Ülkeler Bize Temsilci Gönderiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, dünya ülkelerinin; Türkiye'nin hızlı yükselişini nasıl başardığını ve AK Parti'nin başarısını merak ettiklerini, bu yüzden de sık sık AK Parti Genel Merkezi'ni ziyarete geldiklerini söyledi.

AK Parti Ayaş İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Ankara milletvekillerinden Cevdet Erdöl ve Emrullah İşler, İl Başkan yardımcıları, Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı kongrede AK Parti Ayaş İlçe Başkanlığı'na Mustafa Tüzel yeniden seçildi.

Kongrede, AK Parti Ayaş İlçe Başkanı Mustafa Tuzel, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ve AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, birer konuşma yaptı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarından önce millet egemenliğine itibar edilmediğini belirtti. Alparslan, “AK Parti 'den sonra 'söz de karar da milletin' dendi. Başbakanımız 'Bu partiyi millet kurdu. Biz sadece tabelalarını astık.' demişti. Genel Başkanımız ayrıca 'AK Parti bir dünya markası olacak' demişti. AK Parti bugün tüm dünyada itibar sağlamış bir partidir.” dedi.

Yapılacak daha çok işleri olduğunu kaydeden Alparslan, “Çünkü bu ülkenin, bu milletin en iyiye layık olduğunu biliyoruz ve bunu gerçekleştirecek olanların da bizler olduğunu biliyoruz. AK Parti 'de siyaset yapmak başlı başına onur duyulması gereken bir uğraştır.” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek dünya ülkelerinin Türkiye 'nin hızlı yükselişini nasıl gerçekleştirdiğini ve AK Parti 'nin başarısını merak ettiklerini belirterek, sık sık AK Parti Genel Merkezi 'ne yabancı ülke temsilcilerinin bu başarıyı öğrenmek için geldiklerini belirtti.

Kongrede yapılan oylamada, AK Parti Ayaş İlçe Başkanlığı'na Mustafa Tüzel yeniden seçildi. Tüzel, sonucun açıklanmasının ardından partililere teşekkür konuşması yaptı.