Saadet Partisi Kozan Teşkilatı 5. Olağan Kongresini Yaptı

Saadet Partisi Kozan İlçe Teşkilatı 5.Olağan Kongresi, partinin üst düzey yöneticilerinin katılımı ile yapıldı.

Gözde Müzikhol 'de gerçekleşen kongrede tek liste üzerinden seçime gidildi. Divanın oluşması ve İstiklal Marşı 'nın okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Cemil Dal, “Bizler bütün engellere rağmen Milli Görüş davamızı dimdik yürüyerek yaşatacağız. Kongremizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.

Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, 1969 yılında merhum liderleri Necmettin Erbakan'ın temellerini attığı Milli Görüş topluluğunun manevi özelliğine vurgu yaparak, 'Bizler yaşamımız boyunca bu davaya hizmet edeceğiz. Kongremizin ilçemize büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Milli Görüş davası hiçbir dış güce bağlı olmadan görevini en iyi şekilde yerine getiriyor.” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Yakup Budak, kongrelerin partilerini şahlandıracağına inandığını dile getirerek, 'Bizler ülkemizin sorunlarını ve çözüm yollarını birlikte arayacağız. Ülkemizdeki olumsuz gelişmelerin sona ermesi için Saadet Partisi iktidara gelmelidir.” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, hükümetin dış politikalarında sınıfta kaldığını belirterek, sözlerine şöyle devam etti: 'Ülkemizin bulunduğu noktadan daha iyi bir noktaya gelebilmesi, haksızlıkların ortadan kalkması için Saadet Partisi iktidara gelmelidir. Saadet Partisi olarak sömürü, adaletsizlik ve haksızlığın karşısındayız. Bizler düşmanlarımızı sadece kendi sınırlarımız içerisinde yenemeyiz. Bunun için birlik ve beraberlik oldukça önemlidir. Bir milletin düşmanını yenebilmesi ancak ahlaki ve manevi inancına bağlıdır.”

Yapılan konuşmaların ardından programa katılan protokol tarafından 40 yıldan bu yana partide ilçe başkanlığı ve parti yöneticiliği yapan 14 kişiye plaket takdimi yapıldı. Kongre sonunda Saadet Partisi yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Süleyman Şenoğul, Mehmet Gelebek, İbrahim Öncü, Bekir Doğan, Serdar Topal, Enver Sezen, Mustafa Ateş, Ahmet Özkan, Emin Perçin, Abdullah Kelebek, Bilal Özgür, D. Ali Yıldırım, Ali Akıllıoğlu ve Halil İbrahim Kekilli.
Kongreye Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Saadet Partisi il yönetim kurulu üyeleri ve partili vatandaşlar katıldı. Kongre sonrası Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu ve misafirlere Kozan Kalesi ve Yaverin Konağı 'nı gezdirdi.