Ak Parti Nevşehir Merkez İlçe Yönetimi Ünver'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, şehrin genel menfaatleri doğrultusunda belediyecilik yaptıklarını belirterek "Bu uğurda bir kişinin ayağına basılması gerekiyorsa bu evladımızda olsa, abamızda olsa asla çekinmedik.

Ak Parti Nevşehir Merkez İlçe Yönetimi Ünver'i Ziyaret Etti
Halkımız böyle yapıldığı gördüğü için 2009 mahalli idareler seçimlerinde daha fazla oy vererek hizmetlerimize devam etmemiz yönünde karar verdi 'dedi.Geçtiğimiz ay yapılan kongre ile AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Salih Açıkgöz başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hasan Ünver,AK Parti'nin kuruluşundan ve sonrasında gerçekleşen 2002 Milletvekilliği genel seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ünver , 'AK Partinin kazandığı seçimin hemen ertesi gün, önceki güne oranla yerlerde sürünen borsa patladı. Eski hükümet görevde olmasına karşın piyasalarda ciddi bir canlanma meydana geldi. İnsanlar huzur ve güven satın aldı. Türkiye'nin güvenirliği emin ellerde olduğu bu seçimle ortaya çıktı. Geçmişi bir hatırlayın, başbakanının gözü önünde yazar kasalar atıldı bu ülkede. Tarihinde sokağa çıkmayan esnaf teşekkülleri kaldırım taşlarını sökerek yürüyüşler yaptılar. İnsanlar tabi ki hata yapabiliyor, bilmeyerek hatalar yapabilir. Kusurlu ve kasıtlı olanlarda var. Kasıtlı olarak kusur işleyenler oldu mu ? Oldu elbette ; yakınlarına ihale verenler, banka boşaltanlar.Bunları hep beraber gördük. Bugün Yunanistan'ı izliyoruz ve halimize şükrediyoruz. O dönemde biz, Yunanistan'dan daha kötü durumda idik. İnsanlarımız yarınlarından insanlar emin değillerdi. Bugün milli gelir kişi başına 10 bin dolar olarak ifade ediliyor. 2002 yılında 2 bin dolarlar seviyesinde idi. Şimdi hedefimiz 2023 yılında dünyanın 20 büyük ekonomisine sahip bir ülke haline gelebilmek 'dedi.

AK Parti'li belediyelerin büyük bir özveri içerisinde hizmet ürettiklerini anlatan Ünver, halkın beklentilerine uygun bir yapı içerisinde alt ve üst yapı yatırımlarının hız kesmeden sürdüğünü ifade etti. 'Şehrin genel menfaatleri için bir kişinin ayağına basılması gerekiyorsa, ayağına basmamız gereken babamızda olsa evladımızda olsa basarız ' diyen Ünver, bunun halk tarafından genel kabul görmesi ile 2009 yılında daha önceden yüzde 46 olan oy oranını yüzde 53 e kadar çıkartmayı başardıklarını ifade etti.AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'de halkına hizmet etmeyi hakka hizmet etmek olarak değerlendiren bir anlayış içerisinde çaba harcadıklarını belirterek, ekip anlayışı içerisinde bundan sonraki süreçte de hizmetlerini devam ettireceklerini söyledi.
Kaynak: İHA