Yıllar sonra canlı yayına çıktı gözyaşlarını tutamadı

Türk televizyonlarında bir dönemin fenomeni haline gelen Kaynana Semra ve Damat Caner, yıllar sonra canlı yayına çıktı.

Yıllar sonra canlı yayına çıktı gözyaşlarını tutamadı
Gelinim olur musun? adlı yarışmada'Kaynana Semra Kaynana olarak ünlenen Semra Yücel ve bir başka evlilik yarışmasında adını Tülin'le yaşadığı aşkla duyuran Caner Toygar, Yıllar Sonra canlı yayına çıktı. Show TV ekranlarında Saba Tümer'in programına katılan fenomen ikili eğlenceli anlar yaşatırken, programa damgasını vuran ise Semra Hanım'ın gözyaşları oldu.

'BARDAK OLMASAYDI SUNUCUYA BİR ŞEY YAPARDIM'

Yıllar önce yine bir canlı yayında Tülin'e sinirlenerek kafasında bardak kırarak hafızalara kazınan Caner, o anlarda çok sinirlendiğini belirterek,'Bardak olmasaydı sunucuya da bir şeyler yapabilirdim' dedi. Sokakta yürürken aradan yıllar geçmesine rağmen kendisine halen Tülin'in sorulduğunu kaydeden Caner, özel hayatında kadınlara karşı güvenin tükendiğinden bahsetti.

'CUMA NAMAZINI KALDI VE…'
İlerleyen dakikalarda programa damgasını vuran ise Semra Kaynana'nın gözyaşları oldu. Hayatını kaybeden oğlu Ata Türk'den bahsederken zor anlar yaşayan Semra Hanım,'Belki göze geldi. Sürekli göz önünde olma çok büyük sıkıntılar verebiliyor' dedi. Oğlunun ölümüyle ilgili olarak atılan farklı iddialara da cevap veren Semra Hanım,'Oğlumun öyle bir tarzı yoktu. Bu Adli Tıp raporunda da bellidir. Lütfen bunu daha fazla konuşmayalım. Yok, yok, yok… Konuşulacak kelime değil. Ata, Cuma namazını kıldı. Antalya'dan yeni dönmüştük ve her zamanki gibi saygılı bir şekilde gitti' ifadelerini kullandı.

Oğlunun halen hayata devam ettiğine ve şehir dışında okuduğuna inandığını söyleyen Semra Hanım,'Üniversitede okuyor halen. Ben öldüm zaman o bana gelecek. Beni ancak benim gibi evlat kaybedenler anlar.' dedi.