Kırıkkale Valisi Kolat, Öğrenci Yurtlarını Ziyaret Edip Öğrencilerle Sohbet Etti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat ile birlikte Kredi Yurtlar Kurumu ile kuruma bağlı öğrenci yurtlarını ziyaret edip, öğrencilerle sohbet ettiler.

Vali Kolat'a ziyaretinde Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen, Yurtkur İl Müdürü İbrahim Uyar, Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taş ile diğer ilgililer katıldı.

Kızılırmak Kız Öğrenci Yurdu'nu da ziyaret eden Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin barınma sorunlarının önemli olduğunu belirterek, Kredi Yurtlar Kurumu'nun kentteki yurtlarının standartlarının yüksek olduğunu ve öğrencilerin bu durumdan Son derece memnun olduklarını kaydetti.

Yıllar önce 12-13 kişilik yurtlarda kaldıklarını ifade eden Vali Kolat, öğrencilerin şimdi 2-3 kişilik odalarda kaldıklarını bildirdi.

Ziyaret sırasında Kızılırmak Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerden Neşe Karadayı, keman resitali verdi.

Vali Kolat ve eşi İlksen Kolat ile beraberindekiler daha Sonra öğrenci yemekhanesini ziyaret ettiler, öğrencilerle sohbet ettiler.

Ziyaretin ardından Vali Kolat'ın yanına gelen bir kız öğrenci ise kaldığı yurtta bazı sorunların bulunduğu, bunun çözülmesi yönünde yardım istedi.
Kaynak: AA