Şahinbey Belediyesi Evlilik Okulu Seminerleri

Gaziantep’in Şahinbey Belediyesi tarafından Evlilik Okulu Projesi kapsamında yeni evlenecek ve evli çiftlere yönelik verilen eğitim seminerleri devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi Evlilik Okulu Seminerleri
Evlilik Okulu Projesi kapsamında birçok kurumda eğitim seminerleri düzenleyen Şahinbey Belediyesi, Şahinbey İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan erkek imam ve hanım Kur’an kursu öğretmenlerine yönelik eğitim semineri düzenledi.

Şahinbey İlçe Müftülüğü Toplantı Salonu’nda sabah ve öğleden Sonra olmak üzere iki grup halinde düzenlenen ve 300 kişinin katıldığı seminerde, Zirve Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Ramin Aliyev ‘Aile İçi Etkili İletişim’ konulu eğitim verdi. İl Halk Sağlığı Müdürlüğü hemşireleri Aliye Gündeş ve Halime Dağdeviren’in de anne sütünün önemi ve sağlık konularında bilgi verdiği seminerde, Şahinbey Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü psikolog danışmanlarından Fatih Gökhan Onar ve Duran Yoruldu ailede empati konusunda bilgiler verdi. Son olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nden İsmail Uskar, ailede çocukların suça yönelmemesi için gereken önlemler konusunda bilgiler verdi .
Kaynak: İHA