Manavgat'ta Tobb Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Seçimi Yapıldı

Manavgat''ta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliği ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliği seçimleri yapıldı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan seçimlere, MATSO Genç Girişimciler Kurulu ve MATSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.

Seçimler sonunda TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliğine Yasemin Barut Yıldırım ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliğine Deniz Tanır seçildi.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Vural, seçimleri demokratik bir ortamda yapıldığını belirterek, seçilenlere başarılar diledi. Vural, girişimcilik kültürünün kadınlar ve gençler arasında gelişmesine öncülük etme ve Türkiye'deki kadın ve genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesini hedeflediklerini anlattı.

Vural, şöyle konuştu:

''Gençlerin ve kadınların ekonomik alanda daha fazla söz sahibi olması gerekiyor. Onların potansiyelinden, dinamizminden, düşüncelerinden ve vizyonlarından yararlanmamız gerekiyor. Karar alma ve uygulamada gençlerimizin ve kadınlarımızın etkinliği artmalı. Seçilen arkadaşlar ilçemizin ve bölgemizin sesi olacaklardır. Gençlerimiz ve kadınlarımız daha fazla sorumluluk alarak güvenleri, yaratıcılıkları ve girişimcilikleri gelişecektir.''

Muhabir: Mustafa Taş

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA