Saba'dan Yaşar Nuri'ye: Beni yoruyorsunuz hocam, sizi deşmek lazım

Ünlü sunucu Saba Tümer, perşembe günleri birlikte program yaptığı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'e patladı. Tümer, açıklamalarını yeterli bulmadığı Öztürk'e "Beni yoruyorsunuz hocam, sizi deşmek lazım" diye tepki gösterdi. Yaşar Nuri de, Tümer'in bu sözlerine fena alındı.

Saba'dan Yaşar Nuri'ye: Beni yoruyorsunuz hocam, sizi deşmek lazım
SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün porgramına konuk olan Yaşar Nuri Öztürk, 'Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kıyamet kopacak ' kehanetini yorumladı.

'TÜRKİYE DEĞİŞİMLERİN EN HIZLILARINA SAHNE OLACAK '

21 Aralık günü bir enerji değişiminin olacağına inandığını belirten Öztürk, 'Ben maya takviminden değil, Kuran'dan giderek onu buluyorum. Kitaplarımda da yer verdim. Türkiye o değişimlerin en hızlılarına sahne olacak ülkelerden biridir. O olacak.İnsanoğlunun kullandığı kredilerin hesabını verme sürecini başlatmıştır Kuran. İnsanoğlu hala koparabildiği kadar kredi koparmak istiyor. Cenab-ı Hak'da; 'Kullandığın kredilerin hesabını ver. Ben cömertim ama benim cömertliğim hesap sormama anlamında değildir. Krediyi bol verir ama hesabını soracağım' diyor ' ifadelerini kullandı.

Öztürk, Ay yarılmasını anlatınca, Tümer, 'Hocam istediğiniz zaman ne güzel anlatıyorsunuz ' diye tepki verdi.

Bunun üzerine, 'Ben daha neler anlatacağım ' diyen Öztürk'e Tümer, 'Anlatmıyorsunuz ki ama ' diye çıkıştı.

Öztürk de, 'Karşıdaki alacak ki anlatayım ' dedi. Tümer ise, 'Alırlar, bırakın sizden çıksın. Kim ne alacaksa alır zaten ' karşılığını verdi.

Buna karşılık Yaşar Nuri Öztürk, 'Ben attığım inci gerdanlığın güzel bir boyuna takıldığını göreceğim, bu benim hakkım değil mi? Çamura düştüğünü görerek niye atayım ben bunu ' şeklinde konuştu.

'HOCAM ÖZ ELEŞTİRİ YAPIN '

İkili arasındaki bu diyalog Tümer'in patlamasına, Öztürk'ün de alınmasına neden oldu.

Saba Tümer: 'Hocam tacaksınız, o sizden çıkacak. '
Yaşar Nuri Öztürk: 'Mal benimse atmayacağım. Ki; çok attım. '

Saba Tümer: 'Attıklarınıza mı sayıyorsunuz? Hocam siz bu akşam gidip öz eleştiri yapın. '

Yaşar Nuri Öztürk: 'Ben 24 saat öz eleştiri içindeyim. '

Saba Tümer: 'Tamam ama kim ne anlarsa anlasın. Benim duymaya anlama ihtiyacım var yetmez mi size? '

Yaşar Nuri Öztürk: 'Saba sen kültürlü ve bana göre yüksek vicdanlı bir hanımefendisin. Ben 20 yıldır seni böyle tanıyorum yoksa burada olamam, insaf et. 70 kitabın altında benim imzam var. Bunların içinde bir kaç tanesi bir kaç dile tercüme edilmiş. makalelerimin, ekran konuşmalarımın, konferanslarımın sayısını bilmiyorum. Peki hala bana sen konuşmuyorsun, tutuyorsun... Bunu bana mı diyorsunuz? '

Saba Tümer: 'Hocam siz benim ne demek istediğimi çok iyi biliyorsunuz. Sizde ki muhteşem bilgilerin farkındayım ben. '

Yaşar Nuri Öztürk: 'Kutuyu mu aç diyorsun? '

Saba Tümer: 'Açmasanız da biraz aralayın hocam. '

Yaşar Nuri Öztürk: 'Aralıyorum. '

'SİZİ DEŞMEK LAZIM '

Saba Tümer: 'Aralamıyorusnuz işte. Bir seyredin kendinizi. Gıdım gıdım veriyorsunuz. Sizi ancak deşmek lazım. Sizi deşerken yoruluyorum, deryalar gibisiniz. Açık yüreklilikle söylüyorum. '

Yaşar Nuri Öztürk: 'Sence bu bana haksızlık olmuyor mu? '

Öztürk, Saba Tümer'e bazı şeyleri kitaplarından okumasını tavsiye edince de Tümer, 'Okuyamıyorum, kitaplarınız çok kalın ' karşılığını verdi. BEYAZ GAZETE