Kilis-gaziantep Tarafından Ortak Kurulacak Osb'nin Toplantısı Yapıldı

Kilis'in Polateli ilçesinde kurulması düşünülen ihtisaslaşmış Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) alt yapı çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere, Söğütlüdere Göl Restaurant'ta yemekli toplantı yapıldı.

Kilis-gaziantep Tarafından Ortak Kurulacak Osb'nin Toplantısı Yapıldı
Toplantıya; Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Kilis Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özçiloğlu, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu, iş adamları ve ilgili birim amirleri katıldı.

Toplantıda Kilis ve Gaziantep arasında 50 bin dönümlük araziye kurulacak olan Polateli Organize Sanayi Bölgesi'nin Tekstil Sanayici Derneği'nin müteşebbis teşekkül kurulu oluşturuldu. Kurul başkanlığına da GSO Başkanı Adil Konukoğlu getirildi.

Tekstil Sanayici Derneği'nin genel kurul toplantısı yapılarak yönetim kurulu üyeleri belirlenirken, dernek temsilcilerinin belirlenmesi maksadıyla Müteşebbis Teşekkül Başkanlığı'na yetki verildi.

Oluşturulan bu kurul tarafından resmi prosedürlerin tamamlanmasını müteakip, Polateli OSB'nin hayata geçirilmesi maksadıyla gerekli başvuruların yapılacağı, Sanayi Bakanlığı'nın onayı ile söz konusu OSB'nin resmiyet kazanacağı bildirildi.

Kaynak: İHA