Yatak Görüntüleri, Bıçaklanan Kocayı Tutuklattı
Bursa’da kendisini pazarladığını öne sürdüğü eşini bıçaklayan kadını, çekilen görüntüler cezadan kurtardı.

Merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi'nde ikamet eden Nermin D., 22 Ekim gecesi erkek arkadaşını eve getiren eşi Ömer D. (30) ile tartıştı. Kavganın büyümesi üzerine Nermin D. (25) bıçakla eşini göğsünden, boynundan ve sırtından yaraladı. Ömer D. ve arkadaşı öfkeli kadının yanından kaçarken, şüpheli Nermin D. ise polisin ikna çalışması sonucu bıçakla teslim oldu. Bursa Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından ifadesi alınan Ömer D., eşinin şizofreni tedavisi gördüğünü, bu nedenle kendisini öldürmek istediğini iddia etti.
GÖRÜNTÜLER KOCAYI YALANLADI
Eşini bıçaklayan genç kadın, kocasını kendisini başkalarına pazarladığı için bıçakladığını söyledi.
Nermin D. eşinin alkol alarak arkadaşlarıyla beraber eve geldiğini ve içeceğine uyku ilacı attığını iddia etti. Nermin D. ayrıca, eşinin arkadaşları kendisiyle ilişkiye girerken Ömer D.’nin de fotoğraflarını çektiğini söyledi.
Bunun üzerine fotoğraf makinesini inceleyen polis, Nermin D.’nin ilişkiye girerken çekilmiş fotoğraflarını buldu.
Şüpheli Nermin D.’nin ortaya çıkardığı görüntülerin ardından, polis hastanede tedavisi biten Ömer D.’yi gözaltına aldı. Ömer D., anlaşamadığı karısıyla boşanmak için bu görüntüleri mahkemeye, “Eşim beni aldatıyor” diye sunmayı planladığını söyledi.
Ömer D., “cinsel saldırı” suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken, Nermin D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı .
