İl Genel Meclisi Üyesi Buğdaycı Kitapçık Dağıttı

Antalya İl Genel Meclisi Üyesi ve CHP Grup Sözcüsü İlhan Buğdaycı, İl Genel Meclisi’nin çıkartmak isteyip, bir türlü çıkartamadıkları İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Dergisi’ne atıfta bulunarak İl Genel Meclisi Başkanı ile MHP ve Ak Parti Grup sözcülerine Konyaaltı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından çıkartılıp yayınlanın kitabı hediye etti.

İl Genel Meclisi Üyesi Buğdaycı Kitapçık Dağıttı
CHP Grup Sözcüsü İlhan Buğdaycı, “Diğer illerde İl Özel İdarelerinin çalışmalarını kamuoyuna yansıtmaları için aylık, üç aylık veya yıllık il Özel İdaresi dergisi olmasına rağmen 21.Dönem İl Genel Meclisi olarak aradan geçen 3,5 yıldır bu meclisin de bir dergisi olsun istedik.Çeşitli sebeplerden dolayı bir türlü bu dergiyi çıkartamadık” dedi.

Konyaaltı’nı ve çalışmaları tanıtan kitapçığın Konyaaltı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin armağanı olduğunu belirten Buğdaycı, “Bu kitap Konyaaltı’nda öğrenim gören öğrencilere de dağıtılacaktır. Benzeri çalışmaların İl Özel İdaresi tarafından da yapılması bizler açısından yararlı olacaktır” diyerek İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, MHP Grup Sözcüsü Zeki Tunç ve Ak Parti Grup Sözcüsü Hanif Mahir Boztepe’ye birer kitapçık hediye etti .
Kaynak: İHA