Sözleşmesi feshedilen Ali Ağaoğlu'na beklenmedik tepki

Maslak 1453 Projesi tehlikeye giren Ali Ağaoğlu “Fesih” şokunu yaşarken, CNN Türk ekranlarında Cüneyt Özdemir’den beklemediği bir tepki aldı.

Sözleşmesi feshedilen Ali Ağaoğlu'na beklenmedik  tepki
Ali Ağaoğlu 'nun Maslak 1453 projesi ile gündeme gelen Fatih Ormanı Mesire Yerinin sözleşmesi 9 Kasım 2012 itibarıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından feshedildi.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Fatih Ormanı B Tipi Mesire Yerinin işletmeciliğini yürüten AKC Petrol Ürünleri 'nin sözleşmesini, idareden izin almaksızın işadamı Ali Ağaoğlu 'nun da arasında bulunduğu gruba hisse devri yaptığı gerekçesiyle feshetti.

İşadamı Ali Ağaoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Maslak 1453 projesiyle gündeme gelen Fatih Ormanı Mesire Yeri'nin işletme hakkının devrinin feshedilmesine tepki gösterdi.

PROJEM ETKİLENMİYOR

CNN Türk ekranlarında yayınlanana 5N1K programına bağlanan Ali Ağaoğlu 'Ormanı Hyde park, Central park gibi yaşam alanı yapacaktım. Ama önemli değil. Benim projem etkilenmiyor. Bir maddi kaybım da olmadı. ' dedi.

4 NALA ORMANA DAKAN SİZSİNİZ

Cüneyt Özdemir ortadaki yanlış algının Maslak 1453 projesinin reklam filminden kaynaklandığını ifade ederek “4 nala ormana dalan sizsiniz.” dedi. Özdemir 'in bu sözleri üzerine ise Ağaoğlu şunları söyledi:
Orman Bakanlığı 'nın açıklaması doğru. Projenin yapıldığı arazinin Orman Bakanlığı ile alakası yok. Orası apayrı bir arazidir. Bu proje denizin kenarında olsaydı ne diyeceklerdi ki…”

DAHA DÜNE KADAR DİYORDUNUZ Kİ…
Cüneyt Özdemir ise Ağaoğlu 'na tepki göstererek “Öyle bir reklam filmi çekmişsiniz ki…O reklamı izlediğiniz zaman dediğiniz gibi bir anlam çıkmıyor. Düne kadarda böyle bir şey demiyordunuz. Düne kadar bu projeyi seçmenizin sebebinin ormanla ilişkisi olduğu şeklinde olduğunu söylüyordunuz” ifadelerini kullandı.

İNŞAAT DEVAM EDİYOR

Ağaoğlu ise halkın yanlış yönlendirildiğine bir kez daha dikkat çekerken, inşaatın devam ettiğini söyledi. ,

BEYAZ GAZETE