Yusuf Ziya Yılmaz, Köy ve Mahalle Gezilerine Devam Etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediye sınırları içerisinde yer alan köy ve mahallerin sorunlarını yerinde görmek ve çözüm üretmek amacıyla, mahalle ve köy muhtarları ile birlikte yaptığı gezilere devam etti.

Yusuf Ziya Yılmaz, Köy ve Mahalle Gezilerine Devam Etti
Yılmaz, İlkadım ilçesi sınırlarında bulunan 11 köyün muhtarıyla beraber köyleri ve bu köylere bağlı yaklaşık 50 mahalleyi gezerek incelemelerde bulundu. Gittiği köylerde köy muhtarlarının ihtiyaç ve talepleri dinleyen Yılmaz, çalışma arkadaşlarına çeşitli talimatlar vererek iş takvimi belirledi. Sıkıntıları görmek ve varsa yapılabilecekleri planlamak adına bu gezilerin Son derece yararlı olduğunu dile getiren Yılmaz, “Vatandaşlarımızın kendi adlarına ya da yaşadıkları mahalle, köy, semt ya da ilçe adına olan talepleri ve sorunları bana çalışma arkadaşlarım ya da ilgili belediye organları tarafından düzenli olarak raporlanır. Ancak her ne kadar şehrinizi iyi tanısanız ve hakim olsanız da bazı problem ve eksiklikleri yerinde görmek çözüm üretmek anlamında daha hızlı ve Sonuca ulaştıran bir yöntem. Yoğun çalışma tempom ve programım izin verdiği ölçüde bu gezileri devam ettirmek istiyorum.” dedi.

Geziye Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, Daire Başkanı Dursun Ali Ömür, Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi yetkilileri katıldı.

Gezide Akgöl Köyü Muhtarı Kamil Tosun, Aşağı Avdan köyü muhtarı Kamuran Genç, Avdan köyü muhtarı Salim Yeşilova, Bilmece köyü muhtarı Enver Kaba, Çanakçı köyü muhtarı Metin Çokşen, Çandır köyü muhtarı Sezai Ekren, Çatkaya köyü muhtarı Ali Koç, Çelikalan köyü muhtarı Necati Köse, Çivril köyü muhtarı Temel Kocakel, Gürgendağ köyü muhtarı Mehmet Yılmaz, Kapaklı köyü muhtarı Hamza Çavuş ziyaret edildi .