Akhisar'da Ak Parti Heyetinden, Mhp Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP Akhisar İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Akhisar'da Ak Parti Heyetinden, Mhp Teşkilatına Ziyaret
AK Parti heyeti, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Seçimlerle ilgili görüşlerini bildiren AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "MHP ile birlikte AK Parti heyeti yerel seçimlerin 27 Ekim tarihinde yapılması konusunda uzlaşma sağlamıştı. Ancak ana muhalefet partisi CHP buna yanaşmadı. CHP ise 3 Kasım tarihinde ısrar edince Anayasa oylamasında CHP, Meclis'te hayır oyu verdi. CHP'nin neden seçimlerin öne alınmasını istemiyor, buna da akıl sır erdiremiyoruz. MHP ile birlikte 367 oyu bulamayınca bu defa Cumhurbaşkanı'na giden değişiklik, aynen Meclis'e geri gönderildi. Şuanda tekrar MHP ile birlikte masaya oturuyoruz. Tekrar ortak bir tarih bulabilirsek, bir kez daha inşallah Anayasa oylaması yapacağız" dedi.

MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar ise, Ankara'da, Akhisar için yapılan her türlü işin takipçisi ve ilçeye yapılacak her türlü yatırımın arkasında olduklarını vurguladı.

AK Parti ve MHP üyeleri arasında samimi bir sohbet gerçekleşti .
Kaynak: İHA