Kırklareli'de Sel Felaketi: 1 Ölü, 2 Kayıp
Kırklareli’de etkili olan aşırı yağmur, Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesinde 1 kişinin ölümüne, 2 kişinin de kaybolmasına sebep oldu.

Ekiplerin zamanında müdahalesi muhtemel can kayıplarını önledi. Sel felaketiyle ilgili açıklama yapan Kırklareli Vali Yardımcısı Günay Öztürk, dün akşam saatlerinde başlayan aşırı yağışlar sonucunda Vize ilçesinde üç köyde ve Büyükkarıştıran belgesinde su baskınlarının yaşandığını söyledi.
Öztürk, “Su baskınları neticesinde bir vatandaşımız yaşamını yitirdi. İki vatandaşımızı arama çalışmalarımız devam ediyor. Sel baskınının yaşandığı andan itibaren bütün ekiplerle çok kısa zamanda müdahale edildi. Can kaybının fazla olmasının önüne geçildi. Şu anda hasar tespit çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
