Uludağ Üniversitesi'nden 400 Kişiye Başarı ve Hizmet Ödülü

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörlüğü, bilim ve sanat alanında başarılı olan akademisyenlerle, 25 yılın üzerinde kuruma hizmet eden akademik ve idari personeli ödüllendirdi.

Uludağ Üniversitesi'nden 400 Kişiye Başarı ve Hizmet Ödülü
Uludağ Üniversitesi, bilim, sanat, hizmet, teşvik ve başarı ödülleri yönergesi’ne göre belirlenen 400 kişi, düzenlenen törende ödüllerini aldı. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde yapılan törene Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek ve eşi Saniye Dilek, Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri, UÜ Rektör Yardımcıları ve danışmanları, öğretim üyeleri, personel ve yakınları katıldı.

Verilen resepsiyon ile başlayan törende akademisyenler, bilim ve sanat, hizmet, grup başarı, genç bilim ve sanat insanı teşvik, yıllık yayın ve sanatsal performans, atıf, proje ve patent dallarında elde ettikleri başarılar nedeniyle plaket ve para ödülleri aldı. Uludağ Üniversitesi’nde 25 yıldan fazla çalışan personel de hizmetleri nedeniyle ödüllendirildi. Ödül töreninde ayrıca, Uludağ Üniversitesi’nin hizmet kalitesinin artırılmasında ve kurumsallaşma çalışmalarında yoğun emeği geçen personele de özel ödüller verildi.

Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek, törende yaptığı konuşmada, ödül alan tüm akademisyen ve personeli kutladı. Rektör Dilek, aidiyet duygusunu oluşturmada önemli bir katkısı olan ödül törenini organize eden Prof. Dr. Özgür Akgün Karabulut ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şükran Yılmaz Soğukpınar başkanlığındaki ekibe de teşekkür etti.Ödül törenine, Devlet Konservatuvarı Oda Müziği Orkestrası, Ozan Sari ve Çağlar Burgazlıoğlu, Yrd. Doç. Dr. Nevzat Helvacı ile Öğr. Gör. Lale Necef ve Yaşar Kemal Alim yönetimindeki halk müziği korosu da performanslarıyla renk kattı .