'safvet Koleji’nin Başarı Sırrı Sistemli ve Fedakar Çalışmada Gizli'

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, eğitim öğretim faaliyetleri, sosyal projeleri ve akademik başarılarıyla adından söz ettiren İnegöl Özel Nilüfer Safvet İlköğretim Okulu`nu ziyaret etti.

'safvet Koleji’nin Başarı Sırrı Sistemli ve Fedakar Çalışmada Gizli'
Gülsar’a İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk’te eşlik etti.

Okulun eğitim faaliyetleri ve başarılarıyla ilgili Okul Müdürü Bayram Yayla’dan bilgi alan Gülsar, okulun sınıflarını da ziyaret etti. Sınıfları ziyaretinde öğrencilerle sohbet eden Atilla Gülsar, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Okulun konferans salonunda öğretmenlerle de bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Gülsar, ``Okulun SBS, proje ve olimpiyat başarılarından dolayı okulumuzun öğretmenlerini tebrik ediyorum. Sizlerle bir araya gelerek yüz yüze sohbet etmek istedim. Okul açıldığı günden beri Bursa’mızın eğitim seviyesini yükselterek, İnegöl’de başarı ve kalite denilince akla gelen ilk okullardan birisi oldunuz.” dedi.

Nilüfer Safvet İlköğretim Okulu`nun her konuda kendinizi kanıtladığına işaret eden Gülsar, "Sistemli ve fedakar çalışmalarınız başarıyı getirdi. Okul idaresini ve siz değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarınınız devamını diliyorum." şeklinde konuştu. Gülsar`ın özellikle müzik dersindeki öğrencilerle sohbeti ilginç görüntülere sahne oldu. Derste müzik aletlerini yakından inceleyen Atilla Gülsar, öğrencilerden müzik aletleri hakkında bilgi aldı.


"ÖZEL SAFVET KOLEJİ İLÇEMİZİN BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTTİ"
İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk de, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ın ziyaretinden çok memnun olduğunu ifade ederek şunları söyledi: ``İl Milli Eğitim Müdürümüz Atilla Gülsar Bey`e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Okulumuzun SBS başarısını tebrik ediyorum. 21 Fen Lisesi kazandırarak ilçemizin en başarılı okulu Özel Safvet Koleji olmuştur. İlçemizin çıtasını yükseltmiştir. Başarılarının devamını diliyorum.``
Okul Müdürü Bayram Yayla ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk’e teşekkür etti. Bayram Yayla, günün anısına İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’a plaket takdim etti.