CHP'li İGM Üyesi Ak Parti Merkez İlçe Başkanına Facebook'tan Meydan Okudu

Balıkesir'de, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) İGM Üyesi olan İsmet Koçyiğit sosyal paylaşım ağı facçebooktaki sayfasından, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker'e meydan okudu.

CHP'li İGM Üyesi Ak Parti Merkez İlçe Başkanına Facebook'tan Meydan Okudu
CHP'nin Bandırma İGM Üyesi olan İsmet Koçyiğit, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamalarında iktidar partisini hedef alarak yaptığı açıklamalarında bazı merkez köylere yeterli alt yapı hizmeti götürülmediğini belirtip sert eleştirilerde bulunmuştu. İsmet Koçyiğit'in son olarak il merkezine bağlı bir Alevi köyüne giderek partili kadınlarla kum çakıl vb malzeme götürdükleri köyde kendileri bizzat işçilik yaparak, devletin hizmet götürmediği köye kendilerinin ellerinden geldiğince yardım etmeye çalıştıklarını ifade etmişti.

Bunun ardından İsmet Koçyiğit'in açıklamalarına cevap vren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, Koçyiğit'in "kara propaganda" yaptığını söylemiş ve İGM olarak köylere hiçbir ayrım yapmaksızın verilen hizmetleri rakamlarla belirten açıklama yapmıştı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker'in bu açıklamalarına tepki gösteren CHP İGM Üyesi İsmet Koçyiğit, facebook hesabındaki duvarında Şeker'e meydan okudu. İsmet Koçyiğit, CHP'ye iftira atmakla suçladığı Recep Şeker'e, "Seni kaçtığın yere kadar kovalamazsam bana da CHP Bandırma İl Genel Meclis Üyesi İsmet Koçyiğit demesinler" diye çattı.

İşte CHP'li İGM Üyesi Koçyiğit'in AK Parti Merkez İlçe Başkanı, İGM Üyesi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi Recep Şeker'e facebookta gönderdiği mesajı;"AKP Balıkesir Merkez İlçe Başkanı İGM Üyesi Recep Şeker, Allah'tan korkmuyorsun onu anladım. Kullardan da mı utanmıyorsun? CHP'ye kimse böyle bir iftirayı yapamaz. Buna müsaade etmem. Kaçtığın yere kadar seni kovalamazsam bana da CHP Bandırma İl Genel Meclis Üyesi İsmet Koçyiğit demesinler."Facebooktan yapılan bu meydan okumaya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker'in ne tepki vereceği ise bilinmiyor .