Siirt Valisi Çolak Esnaf Ziyarettinde Bulundu

Siirt Valisi Musa Çolak, beraberinde il Emniyet Müdürü Recep Güven ile birlikte, esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Siirt Valisi Çolak Esnaf Ziyarettinde Bulundu
Esnaflarla sohbet eden Vali Çolak , Siirt`te eğitim , sağlık , ulaşım , enerji tarım ve hayvancılıkta önemli yatırımların yapıldığını belirterek , Siirt`in hizmetlerin gen güzeline layık olduğunu söyledi . Güres Caddesi`nde bir kahvehanede esnaflarla çay içerek bir araya gelen Vali Musa Çolak , " İlimiz , üç dilin , üç dinin ve farklı kültürlerin bin yıldan beri , barış , kardeşlik , huzur ve güven içinde yaşadığı , bölgesinde örnek , bir kültür ve medeniyet şehridir . Bölgede Siirt , huzur ve güven ortamının en iyiiller arasındadır . Siirtliler tarihten gelen güzel gelenek ve göreneklere sahiptir . Bunlardan bir tanesi de kardeşler arasındaki birlik ve beraberlik ilişkileridir . Kederde , sevinçte ve ticarette bu kültürlerini koruyup yaşatıyorlar " dedi

Ziyaretlerin ardından Çolak , Siirt`te görev yapan emniyet mensubu komiser yardımcısı Naim Duran Sazak`ın kızı Zeynep Sazak`ın vefatı nedeniyle , Ensar Camisindeki taziye evinde , Sazak ailesini ziyaret ederek , başsağlığı dileklerinde bulundu .
Kaynak: İHA