Köse:12 Haziran'da Yakaladığımız Başarıyı Yerel Seçime Taşımaya Kararlıyız

AK Parti Antalya`da 12 Haziran seçimlerinde gösterdiği başarıyı 2 yıl sonra yapılacak olan yerel seçimlerde göstererek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ı sevindirmek istiyor.

Köse:12 Haziran'da Yakaladığımız Başarıyı Yerel Seçime Taşımaya Kararlıyız
  AK Parti , bu kapsamda CHP`ye kaptırdığı Antalya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Manavgat , Kaş , Gazipaşa , Akseki , Korkuteli , Elmalı , Aksu , Muratpaşa , Konyaaltı ve Demre ( Kale ) belediyesini kazanmayı hedefliyor .

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse , kongre sonrası AK Parti Manavgat İlçe Başkanı seçilen Ercan Mekteplioğlu`nu tebrik etti .

Başkan Köse , eski ilçe başkanı Nejat Tığlı`ya partilerine yaptığı katkılardan ötürü teşekkür plaketi takdim etti . Köse , yaptığı açıklamada , hedeflerinin , 2 yıl sonra yapılacak seçimlerde Manavgat Belediyesi`ni kazanmak olduğunu söyledi .

Antalya halkının da Menderes Türel döneminde yapılan hizmetleri özlediğini belirten Köse , 12 Haziran seçimlerinde Antalya merkez ve ilçelerinde gösterilen başarıları yerel seçimlere de taşımaya kararlı olduklarını kaydetti .

Halkın yüksek teveccühü ile 3 dönem partilerinin tek başına iktidara geldiğini anlatan Köse , Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın`ın seçildikten sonra seçim öncesi vaatlerini unutarak turizm şehrine hiç kalıcı yatırım yapmadığını savundu .

Köse , " 12 Haziran seçimlerinde elde ettiğimiz başarıyı 2 yıl sonra yapılacak olan yerel yönetim seçimlerine taşımaya kararlıyız . Çalışmalara şimdiden başlayacağız . Partili gönüldaşlarımızla ev ve mahalle mahalle ve belde belde dolaşarak 10 yıl içinde yaptığımız icraatlarımızı halkımıza anlatacağız . AK Parti İktidarı`nda hayaller gerçek oldu . " diye konuştu .