Ata Demirer'in Berlin Kaplanı, Kahkahalarla seyirciyle buluştu

Sinema dünyasının heyecanla beklediği, Ata Demirer'in senaryosu da kendisine ait son filmi 'Berlin Kaplanı'nın galası yapıldı.

Ata Demirer'in Berlin Kaplanı, Kahkahalarla seyirciyle buluştu
  Ata Demirer ' in Almanya ' da yaşayan bir boksör olarak kamera karşısına geçtiği BKM Film yapımı &ldquo ; Berlin Kaplanı&rdquo ; Cuma günü seyirciyle buluşuyor . Bir basın ordusunun takip ettiği &ldquo ; Berlin Kaplanı&rdquo ; nın galası önceki akşam Kanyon Cinebonus sinemalarında gerçekleşti .

Medya ve sanat dünyasından ünlü isimlerinin akın ettiği gala öncesi Ata Demirer ve filmin tüm oyuncuları 12 tv programına canlı yayınla katıldı . Demet Akbağ , Tolga Çevik , Belçim Bilgin Erdoğan , Özge Borak , Ali Abhary ve eşi Şebnem Başkurt Abhary , Göksel Kortay , Füsün Erbulak , Nebil Özgentürk , Metin Uca , Sedef Avcı , Hande Subaşı , Ali Sunal , Perihan Savaş , Aysegül Aldinç , Işın Karaca , Sibel Tüzün , Funda Arar , Ahu Tuğba , Naz Elmas , İbrahim Büyükak , Oğuzhan Koç , Hamdi Kahraman , Metin Keçeci ve Neşe Sayles ' in katıldığı galada ünlüler resmigeçit yaptılar .

Ata Demirer filmin sonunda salondaki seyircilerin alkışlarına karşılık vererek seyircileri selamladı . &ldquo ; Berlin Kaplanı&rdquo ; nın yapımcısı Necati Akpınar filmi geçen ay vizyona giren ' Kurtuluş Son Durak ' filmi başrol oyuncusu Demet Akbağ , &ldquo ; Berlin Kaplanı&rdquo ; nın başrol oyuncuları Ata Demirer ve Tarık Ünlüoğlu ile 2 Mart ' ta vizyona girecek yine BKM film yapımı ' Sen Kimsin ' in başrol oyuncusu Tolga Çevik ' le birlikte izledi .

Filmde Ata Demirer ' e Tarık Ünlüoğlu , Necati Bilgiç , Nihal Yalçın , Özlem Türkad ve Cemil Özbayer eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda ise Hakan Algül vardı . &ldquo ; Berlin Kaplanı&rdquo ; Galasında Süper FM ' den bir ilk !Süper FM , ' Berlin Kaplanı ' filminin gala törenini , ring şeklinde hazırlanan sahnede canlı yayın yaparak bir ilki gerçekleştirdi .

Spectrum Medya CEO ' su Ali Abhary , konuyla ilgili açıklamasında , &ldquo ; ' Berlin Kaplanı ' nda co-sponsor olarak yer almaktan son derece mutluyuz . Süper FM ' in 20 . yılını kutlamaları kapsamında , Türkiye ' de bir ilki gerçekleştirerek &ldquo ; Berlin Kaplanı&rdquo ; filminin galasında yaşananları , canlı radyo programı ile tüm Türkiye ' ye ulaştırdık&rdquo ; dedi . ' Berlin Kaplanı ' 27 Ocak Cuma günü tüm Türkiye ve Avrupa ' da toplam 352 kopya ile vizyona giriyor .

Filmin Konusu : Ayhan Kaplan Berlin ' de yaşayan , geçimini boksörlük ve bodyguardlık yaparak sağlayan bir Türk vatandaşıdır . Ayhan ( Ata Demirer ) ve antrenörü Cemal ( Tarık Ünlüoğlu ) için işler pek yolunda gitmemektedir . İkisi de artık hayattan bir mucize beklemektedir . Film olası bir mucize ihtimalini anlatmaktadır . Yönetmen : Hakan AlgülSenaryo : Ata DemirerYapım : BKM FilmMüzik : Fahir Atakoglu