Mamak Misket'e Altı Pazar Üstü Spor Kompleksi

Mamak Belediyesi, Fahrikorutürk Kapalı Pazaryeri’nin ardından Misket’te yapımı tamamlanmak üzere olan Misket Kapalı Pazaryeri’ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Mamak Misket'e Altı Pazar Üstü Spor Kompleksi
  Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül , kapalı pazaryerlerinin çok geniş çerçevede düşünülmüş örnek semt pazarları olduğunu söyledi . Gerek Fahrikorutürk Mahallesi’nde hizmete giren kapalı pazar , gerekse yapımında sona yaklaşılan Misket Kapalı Pazarı`nın örnek semt pazarları olduğunu aktaran Akgül , " Misket kapalı pazar alanımızın kaba inşaatını bitirdik . İnce işçiliği ve spor kompleksinin de tamamlanmasıyla vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız . " dedi .


Kapalı pazar alanları ile vatandaşlarımızın alışverişini daha nezih bir ortamda yapabileceğini belirten Başkan Akgül , mevsim şartları nedeniyle olumsuz etkilenen pazarcı esnafının kapalı pazar alanları ile bu sorunun da kalkacağını söyledi . Akgül , " Artık caddelerde , sokak aralarında kurulan pazarların yerine daha modern , insanları rahatsız etmeyecek sabit semt pazarları oluşturmak istiyoruz . Kapalı pazar alanları ile pazarcı esnafımız mevsim şartlarından olumsuz etkilenmeyecek . Vatandaşlarımız da hem daha sağlıklı hem de daha düzenli bir ortamda alışveriş yapabilecek . ” diye konuştu .