Yer Gök Aşk 46. bölüm fragmanı izle

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Yer Gök Aşk 46. bölümüyle 5 Eylül Pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında olacak. İşte Yer Gök Aşk 46. bölüm özeti ve fragmanı...

Yer Gök Aşk 46. bölüm fragmanı izle
Yer Gök Aşk, Yer Gök Aşk dizisi, Yer Gök Aşk dizisi izle, Yer Gök Aşk dizisi son bölüm, Yer Gök Aşk dizisi son bölüm izle, Yer Gök Aşk dizisi en son bölüm, Yer Gök Aşk dizisi en son bölüm izle, Yer Gök Aşk dizisi 46 bölüm, Yer Gök Aşk dizisi 46. bölüm izle, Yer Gök Aşk dizisi 46. bölüm fragmanı, Yer Gök Aşk dizisi 46. bölüm fragmanı izle, Yer Gök Aşk dizisi 5 Eylül bölümü izle, Yer Gök Aşk Fox Tv, Yer Gök Aşk Fox Tv izle, Fox Tv Yer Gök Aşk 5 Eylül bölümü izle,

Yer Gök Aşk 46. bölüm fragmanı izle

Yer Gök Aşk 46. bölüm fragmanı izle

Yer Gök Aşk dizisinin 46. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Bade, Yusuf’u Havva’nın mezarında bulur ve hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır... Remzi, Havva’nın başında bir umutla beklemektedir ama Havva’nın sağlığı ciddi tehlike altındadır. Remzi, Hamiyet’i aramaya karar verir. Sabiha konakta kalp krizi geçirir, Yılmaz’ın zoruyla Sultan onu hastaneye götürür.

Annesi için hastaneye gelen genç Yılmaz, Yılmaz’la karşılaşır. Hemşire Funda, Remzi’den şüphelenmeye başlar ve sevgilisi Bekir de çiftliğe gelir. Remzi’den Havva’nın öldüğünü duyan Cüneyt, Ürgüp’ü terk etmekten vazgeçer, intikam yemini eder ancak Cüneyt bütün planlarını değiştirecek gerçekle karşılaşmak üzeredir.

Cüneyt’in oyununa gelen Mehmet, silahını bulmak için Adil’e gider. Bade, Yusuf’u mutlu etme çabası içindedir. Hamiyet, Yusuf’un durumundan çok endişelidir ve bu duruma müdahale etmeye karar verir. Remzi, Şeref’i İstanbul’a gitmeye ikna etmeye çalışır, Sultan ve Şeref mezarlıkta karşılaşırlar.

Şeref, Sabiha’nın cenazesini görür ve Yılmaz’la ilişkisinden Sultan’a bahseder. Bade, Yusuf’a destek olmaya çalışırken ondan umudunu sona erdirecek bir şey duyar ve şok olur.

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.

Yer Gök Aşk 46. bölüm fragmanı izle