4 Çocuğunun Annesini Bıçakladı, Cezaevinden Tahliye Oldu, Bir Daha Bıçakladı

Gaziantep`te, eşinden ayrılıp birlikte yaşamaya başladığı kadını bıçakladığı için cezaevine giren kişi, tahliye olduktan 1 hafta sonra tartıştığı kadını yine bıçakladı.


Evli ve bir çocuk babası olan A.R.K., eşinden boşanarak, H.Ç .ile birlikte yaşamaya başladı. 12 yıldır birlikte olan ve 4 çocukları bulunan çift arasında, ocak ayında yaşanan bir tartışmada kan döküldü. H.Ç.’nin kendisini aldattığını düşünen A.R.K., kadını 20 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.
Polis tarafından yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece de tutuklanarak cezaevine konuldu, H.Ç. de sığınma evine yerleştirildi. 3 ay cezaevinde kalan A.R.K., tahliye olduktan sonra H.Ç.’yi ikna ederek, tekrar evine getirdi. Çift, henüz bir hafta geçmesine rağmen kıskançlık yüzünden tekrar tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce de A.R.K., ekmek bıçağı ve şişle H.Ç.’yi yaraladı. Olayın ardından, A.R.K. kaçarken, H.Ç. de sağlık ekipleri tarafından Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. H.Ç., ameliyata alınırken, polis de A.R.K.’nin yakalanması için çalışma başlattı.