Kaymakam Akbulut: Devlet-millet Kucaklaşmasının Öncülüğünü Suruç`ta Yapacağız

Şanlıurfa`nın Suruç Kaymakamı Fatih Akbulut, Suruç`ta devlet millet kaynaşmasının öncülüğünde sosyal ve eğitimsel projeleri hedeflediklerini söyledi.

Kaymakam Akbulut: Devlet-millet Kucaklaşmasının Öncülüğünü Suruç`ta Yapacağız

İçişleri Bakanlığı`nın yayınladığı kararnameyle Suruç`a atanan Kaymakam Fatih Akbulut, yeni görevine başladı. İlçedeki yarım kalmış projelerin bitirilmesinin öncelikli amaçları olduğunu ve devletin hiçbir projesinin yarım kalmayacağını belirten Akbulut, ilçenin kronikleşmiş altyapı sorunları da en kısa zamanda çözeceğini kaydetti. Akbulut, "İlçemizde kardeşliği pekiştirici her türlü sosyal projeleri destekleyeceğiz. Devlet kapısı ırk ve sınıf ayrımı yapmadan herkese açıktır. Bizim kapımız da sorun çözme babında parti ve sınıfsal ayrım yapmadan herkese açıktır." dedi.

Suruç’ta öncelikli sorunun tarımsal sulama suyu yokluğu olduğunu belirten Kaymakam Akbulut, "Suruç sulama projesi ile ilgili çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sayın bakanımız Faruk Çelik’in vaat ettiği tarihte ilçemizin bereketli toprakları suya kavuşacaktır." ifadesini kullandı.

Kaymakama yeni görevi için hayırlı olsun ziyaretine gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd. Doç.Dr. Abdülkerim Gök, Suruç’ta iki yıl boyunca geçici kaymakamlar ve görevlendirmeler yüzünden siyasi bir otorite boşluğunun oluştuğunu ve bu durumun ister istemez bazı sıkıntılara neden olduğunu belirtti. Gök, ‘’İnşallah Kaymakam`ımız Fatih Akbulut kardeşimiz bu otoriter boşluğu dolduracak ve vatandaşa en iyi şekilde hizmet edecektir.‘’ şeklinde konuştu. Bölgedeki her türlü sorun ve sıkıntının sadece Meclis`te seçilmişlerle çözümlenmeyeceğini ifade eden Gök, ‘’Bölgedeki terör sosyal ve eğitimsel sıkıntıları aşmanın en etkili ve en güzel yolu atanmış ve seçilmişlerin koordineli ve uyumlu bir çalışmasıyla olur." dedi.
1978 Kocaeli İzmit doğumlu olan Kaymakam Fatih Akbulut, 2000 yılında mülki idare amirliği görevine Tekirdağ`da kaymakam adayı olarak başladı. Sırasıyla Ordu, Çamaş, Batman, Sason, Çankırı, Bayramören kaymakamlıkları görevinde bulundu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nde daire başkanlıkları görevlerinde bulundu.