Kaçırılan Öğretmenin Meslektaşlarının Tedirgin Bekleyişi Sürüyor

Diyarbakır`ın Lice ilçesi Baharlar Köyü İlköğretim Okulu`nda görev yapan Mehmet Gözbaşı`nın kaldığı lojmandan teröristler tarafından kaçırılmasının ardından tedirgin bekleyiş sürüyor.

Kaçırılan Öğretmenin Meslektaşlarının Tedirgin Bekleyişi Sürüyor
Teröristler tarafından kaçırılan Mehmet Gözbaşı`nın Kırşehir Eğitim Fakültesi`nden sınıf arkadaşları, sosyal paylaşım siteleri ile seslerini duyurup arkadaşlarının bulunmasını istiyor. 2009 yılında mezun olan ve yeni nişanlandığı belirtilen Mehmet Gözbaşı`nın hayatından endişe ettiklerini dile getiren öğretmen arkadaşları, bu olayın basında yeteri kadar yer almamasına da sitem etti. Oluşturdukları grup ile sürekli olarak Mehmet Gözbaşı`nın durumunu değerlendiren öğretmen arkadaşları, teröristlere deçağrıda bulunarak arkadaşlarının bırakılmasını talep etti

Olay geçtiğimiz günlerde Diyarbakır`ın Lice ilçesi Baharlar köyünde meydana gelmişti. Okul lojmanında kalan Mehmet Gözbaşı isimli öğretmen, silahlı bir terörist tarafından lojmanından alınarak kırsala götürülmüş ve olayın ardından köylüler güvenlik kuvvetlerine bilgi vermişti. Gözbaşı`nın yakalanması için bölgede başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ederken, son 2 ayda teröristlerin 31 kişiyi kaçırdığı belirtildi.
Kaynak: İHA